Grafično in spletno....

Fotografiranje in studijska fotografija

Fotografija pove več kot tisoč besed.

Boste pri fotografiji tvegali, da bi povedala kaj napačnega o vas in vašem podjetju?

Se zavedate pomena fotografije? Prepustite poslovno fotografiranje profesionalnim fotografom!

Naša akademsko izobražena fotografinja in slikarka bo poskrbela, da bo poslovna fotografija takšna, kot tudi mora biti: pravilno bo prikazala vas, vaše sodelavce in poslovne prostore.

Fotografiranje izdelkov v lastnem studio.

Smo v času, ko je pri predstavitvi produktov in artiklov potrebno pristopati celovito. Prav vizualnost pa je tista, ki prepriča.


Predstavljajte si, da dobite v nabiralnik reklamo za fotoaparate, kjer poleg imena artiklov in tehničnih lastnosti ni nobene slike. Bo misel nakupa sploh prešinila vaše misli?

Rešitev se imenuje fotografiranje produktov in artiklov ali z drugim izrazom produktna fotografija. V studioidej fotografiramo izdelke v lastnem studio.

V kolikor želite, da se vaši produkti prodajajo na osnovi profesionalne fotografije smo mi prava rešitev za vas, zato nas kontaktirajte.

oblikovanje!

Image 1 Grafično oblikovanje Unikatno oblikovani logotipi, vizitke, kuverte, žigi, poslovne mape, dopisni listi...
Image 2 Spletno oblikovanje Izdelava osebne strani ali strani vašega podjetja, spletne trgovine, multimedijskega portala ali aplikacij...
Image 3 Fotografiranje V lastnem studio z akademsko fotografinjo fotografiramo izdelke in ljudi, vse obdelamo in pripravimo za objavo...
Image 4 Multimedija V lastnem snemalnem studio posnamemo audio reklamo ali video lahko tudi na terenu in pripravimo za objavo...
Image 4 Računalniške storitve Pri nas vam svetujemo in ponudimo primerno opremo za vaše brezskrbno poslovanje...

Fotografiranje in studijska fotografija

Naše reference
Cenik storitev

Studio idej d.o.o.

Smo skupina mladih akademsko izobraženih in kreativnih ustvarjalcev, ki za vas uresničujemo želje ter povečujemo uspešnost vašega podjetja.

Vedno dovolj ugodni, da si lahko privoščite le najboljše.
Vse pravice so pridržane www.studioidej.si