Grafično in spletno....

Grafično oblikovanje

Ste se naveličali tega, da je vaša blagovna znamka ali vizualna podoba podjetja neprepoznavna?

Da vas potencialne stranke ne prepoznajo med množico ostalih ponudnikov ali vas celo zamenjajo s konkurenco?

Potem je skrajni čas, da naredite nekaj za svojo prepoznavnost.

Pri podjetju studioidej d.o.o., vam pomagamo celovito. Ker delujemo celovito ter nastopamo kot agencija in sodelujemo s timom strokovnjakov iz različnih področij, vam naši strokovnjaki na osnovi posebnosti vašega podjetja pripravijo unikaten in vizualno prepoznaven izdelek, ali celostno grafično podobo.
Celostna grafična podoba najbolje izraža estetki jezik vašega podjetja. Je element, ki pusti najtrdnejši vtis, s tem pa privabimo stranko in zagotavlja širšo prepoznavnost.

Zakaj bi se morali odločiti za celostno grafično podobo?

Celostna grafična podoba je kot delčki mozaika, s katerimi boste zgradili prepoznavnost in edinstvenost. CGP (celostna grafična podoba) pa mora v prvi vrsti izražati strategijo, vizijo in pa poslanstvo vašega podjetja.


Prvi stik je vedno najpomembnejši in ne dovolite, da zaradi nedovršene celostne grafične podobe izgubite potencialne stranke.

 

Celostna grafična podoba - kaj vsebuje?

Oblikujemo in zasnujemo obliko in barvo logotipa, pretehtamo izbiro barv, ki bi najbolje predstavljale vaše podjetje, oblikujemo spletne strani, hkrati pa oblikujemo vizitke, dopisne liste, brošure, jedilnike, koledarje, kuverte in vse ostale ideje, ki jih želite realizirati.

Celostna grafična podoba je garancija kakovosti in uspešnosti.

Ne dovolite, da vas prehiti kunkorenca. Z veseljem bomo prisluhnili vsem vašim željam in poskrbeli za najboljši možen končni rezultat. Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

oblikovanje!

Image 1 Grafično oblikovanje Unikatno oblikovani logotipi, vizitke, kuverte, žigi, poslovne mape, dopisni listi...
Image 2 Spletno oblikovanje Izdelava osebne strani ali strani vašega podjetja, spletne trgovine, multimedijskega portala ali aplikacij...
Image 3 Fotografiranje V lastnem studio z akademsko fotografinjo fotografiramo izdelke in ljudi, vse obdelamo in pripravimo za objavo...
Image 4 Multimedija V lastnem snemalnem studio posnamemo audio reklamo ali video lahko tudi na terenu in pripravimo za objavo...
Image 4 Računalniške storitve Pri nas vam svetujemo in ponudimo primerno opremo za vaše brezskrbno poslovanje...

Grafično oblikovanje

Naše reference
Cenik storitev

Studio idej d.o.o.

Smo skupina mladih akademsko izobraženih in kreativnih ustvarjalcev, ki za vas uresničujemo želje ter povečujemo uspešnost vašega podjetja.

Vedno dovolj ugodni, da si lahko privoščite le najboljše.
Vse pravice so pridržane www.studioidej.si